Decoupeerzagen

Decoupeerzagen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Decoupeerzaagbladen

A-kwaliteit decoupeerzaagjes

Decoupeerzaagjes kopen doe je makkelijk online bij Zaagbladenxl. Het breedste assortiment A-kwaliteit decoupeerzaagbladen van Duits fabrikaat. Om netjes en veilig te kunnen werken zonder je te storen een slechte kwaliteit en snel bot wordende decoupeerzaagjes verkopen wij hoge kwaliteit decoupeerzaagbladen. Wij vinden het belangrijk om achter de kwaliteit te kunnen staan die wij aanbieden. Maar uiteraard is de prijs ook een belangrijk onderdeel. Hierom bieden wij hoge kwaliteit decoupeerzaagjes tegen een zeer scherpe prijs. En om het nog mooier te maken versturen wij iedere bestelling gratis.

Een decoupeerzaag is een veelzijdig apparaat. Naast rechte stukken kun je er ook heel goed bochten en figuren mee zagen. En niet alleen in hout. Ook het zagen van metaal en kunststof met een decoupeerzaagblad valt binnen de mogelijkheden.

De decoupeerzaagbladen worden van verschillende materialen gemaakt en elk materiaal heeft zo zijn eigen toepassingen. Voor hout zijn de HCS bladen het meest geschikt. Voor metaal de HSS zaagbladen en de Bi-metalen decoupeerzaagbladen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken.

Decoupeerzaagbladen bewegen op en neer en doordat de tanden meestal zo staan dat het materiaal tegen de zaag wordt aangetrokken ontstaan de eventuele spaanders aan de bovenkant. Het is dan ook aan te raden om het werkstuk om te draaien met de achterkant naar boven zodat de nette zaagsnede aan de goede kant zit. Het is ook mogelijk een decoupeerzaagblad te kopen waarbij de tanden de andere kant op staan maar dit vereist wat meer kracht en aandacht. De zaag heeft dan namelijk de neiging om op te springen. Ook verkopen wij decoupeerzaagbladen in verschillende lengtes. En hierbij geldt: hoe dikker het materiaal, hoe langer het zaagblad.

Wilpu decoupeerzaagbladen

Wij leveren onder andere decoupeerzaagbladen van de Duitse fabrikant Wilpu. Wilpu decoupeerzaagbladen worden geproduceerd in Duitsland van hoogwaardig Europees staal. Het Wilpu decoupeerzaagblad staat bekend om de hoge standtijd en perfecte kwaliteit. Wilpu decoupeerzaagjes zijn een goed alternatief voor de duurdere Bosch decoupeerzaagjes.

Welke aansluiting past op mijn machine?

Er zijn er verschillende aansluitingen voor verschillende merken verkrijgbaar. De meest voorkomende aansluiting is wel de Bosch aansluiting. Onderstaand vindt u meer uitleg over de verschillende aansluitingen.

bosch aansluiting T-schacht meest verkocht (ook wel Bosch)

De meest voorkomende aansluiting van decoupeerzaagbladen is de zogenaamde Bosch aansluiting. Deze aansluiting vindt u onder andere op machines van: Bosch, Festool, Hitachi, Makita, Metabo, Protool, DeWalt, AEG, Atlas Copco, Elu, Kress, Parkside, Mafell en Flex.

fein aansluiting decoupeerzaagblad Fein aansluiting

Voor fein machines is er een andere aanluiting. Deze is herkenbaar en komt alleen bij machines van het merk Fein voor.

lazyload   U-schacht (Black & Decker)

De meeste Black & Decker machines zijn voorzien van de zogenaamde U-schacht aansluiting. Zoals de naam al zegt heeft de aansluiting van het zaagblad de vorm van de letter U.

Lees alles over het kiezen van het juiste decoupeerzaagblad in onze blog.

Copyright © zaagbladenxl.nl